Bella & Cabbe

Igår var det träning på Lövsveden igen. Var ett tag sedan så vi var taggade :D
Vi var där vid 11-tiden och regnet öste ner så vi började med att ta en kaffe och snacka skit vilket alltid är roligt ;)
 
Regnet ville inte upphöra men AMBITIÖSA ;)..., som vi är så gick vi ut och tränade ändå. Det blev inget spår för då hade det blivit sjöspår och jag kan tycka att det är väl att ta i ändå... Men vi körde kamp och lek i ladan och stallet med massa störning som hinkar som for omkring och stim, hojt, kamp på bord osv. Himla roligt och hundarna blir verkligen "belastningståliga" och "miljöfasta" Jag körde en enklare variant hemma hos pappa i tvättstugan och garaget då Lupo är lite känslig. Det är jag som har varit lat och inte övat tillräckligt med ljud och väsen men fan BELLA och CABBE är helt galet grymma!!! Bra jobbat tjejen <3 Cabbe bryr sig inte ett smack, det får låta hur mycket som helst bara han får kampa :D
 
Sen tränade Sanna en stund på plan i regnet och vilka framsteg!!! Du är så bra Sanna. Jätte roligt när man har fått vara med och se hur det har tragglats och kämpats och sen plötsligt händer det. Det är det som gör att man fortsätter, det är en sån kick när det släpper och går framåt i träningen!
 
Sannas två busar Findus och Leo!

Ska iväg och massera lite nu! Hörs sen!
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Haha sån skön bild! <3

Svar: Jaa himla fin! =)
teamellabella.blogg.se

2013-11-13 @ 22:02:51
URL: http://aktivatassar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0