.....

Idag har jag jobbat delat pass. Alltså 7-13 och sen på igen 16,30-20,30. Hundarna har väl inte haft sin bästa dag men jag hann ändå hem och lägga ett BRA spår till Lupo, så jag är nöjd :D
 
Om allt går som jag vill så får jag träffa min älskade Bella och Cabbe imorgon <3 Hoppas Hoppas!!!
 
 
Världens finaste Bella och Cabbe <3  (Lånad Bild)
 

SPÅRA MERA!

Lupo har fått spåra på nu ganska så rejält, är inne på dag 3 och igår samt idag har han fått ett spår på morgonen och ett på kvällen. Nu är det inga jätte långa spår han går så tycker han får klara av det. Ska spåra varje dag resten av veckan hade jag tänkt.
 
Har börjat plocka bort mer mat i spåret och man märker att han tycker det är svårt men jobbar fortfarande och han har förvånat mig. Han blir lite stressad och då får han lite bråttom och drar lite. Det kommer när det blir mer uppehåll men jag tror det kommer att lägga sig. Han blir nog bara så för att han tycker det blir svårt och får jobba lite extra så jag är inte orolig för det =).
 
Det är svårt att hitta spårmarker och nu börjar gräset att växa så att hitta en kort vall är inte de lättaste. Jag ska spåra jord när gräset är för högt att spåra på. Bra med olika underlag. Jag försöker att variera mig så mycket som möjligt så han vänjer sig vid olika underlag och ställen. Där han har reagerat var i höstas då jag spårade på en vall som det var så mycket vilt på, just vildsvins skit var inget att ha tyckte han men spårade ett par dagar på de och nu är det inga problem. Sist jag var på den vallen la jag spåret rakt genom vildsvinsbök och det var inga problem. Lika bra att vänja dom för man vet aldrig vad som kan komma om man ska ut på tävling i framtiden.
 
 
 Lupo 16 veckor
 
 
 
 
 

Sista dagen!

Idag är det sista hela dagen jag är hundvakt för imorgon bitti kommer husse och matte hem.
Jag har haft en jätte bra vecka med kanon väder och mycket sällskap. Jag hade gärna kunnat stanna en vecka till.
 
Idag är det riktigt sommarvärme och vi har legat ute i solen hela förmiddagen. Lupo har fått vara inne då Sanna kommer med sin Findus och vi ska träna. I torsdags var Lupo så slut och trött att han inte orkade träna allt, likaså i fredags så han har haft lite "semester" och mest fått leka med små flickorna.
 
Här kommer lite fler bilder..... =)
 
Challe & Anka
Anka
Disney
Anka
Smulan
 
Jag kommer verkligen att sakna Gamlingarna Challe & Anka <3
Det är inte alls samma sak som när man kommer och hänger här som att faktiskt leva med dom. Helt underbara hundar och speciellt anka som är lite speciell har jag kommer nära <3
 
 
 Jag & Challe
 

Jag & Anka
 
 
 
 
 

Lövsveden

Då har halva veckan snart gått och jag har det underbart här ute på landet. Jag har varit ute hela dagen idag. Har varit kanonväder. Hundarna har njutit som bara den <3
Nu har hundarna fått mat och jag sitter och väntar på Bella och Cabbe som ska komma hit. Ikväll blir det hundträning med dom bästa :D
 
Anka
Anka
Lupo
t v Disney, Challe, Anka, Smulan och Lupo
Challe
Lupo
Leika
Glad Anka
Glad Challe
T v Lupo, Smulan och Challe
Leika, Smulan, Lupo och Challe
 
 

Hus/hund vakt!!

Helgen har gått vansinnes fort och nu är det redan måndag!
Jag kom till Lövsveden i lördags förmiddag med hundarna och lite packning. Matte och Husse Dahlgren är ute å semestrar så jag ska vara hus och hundvakt nu en vecka.
 
Det är väldigt skönt att få komma ut på landet. tyst och lugnt (förutom hundarnas galenskap) och man bara går runt och myser!
Det går väldigt bra tycker jag än så länge. Bella och Cabbe kom i lördags och stannade till igår så det har varit dagar med hundträning, hundträning och mera hundträning, precis som det ska vara :D
 
Jag trodde inte jag skulle sova så bra inatt. Helt själv och kolsvart ute. Hundarna gick igång som tusan runt 23,30 och då släppte jag ut dom. Det måste ha varit något djur som sprang omkring runt trädgården. Finns inget att vara rädd för när man lever med 5 dobermann i huset  plus tant beagle, jag somnade och sov jätte gott!!
 
Jag ska försöka uppdatera lite med bilder i veckan. På onsdag kommer gänget, eller jag delar av gänget hit och då blir det grill och självklart HUNDTRÄNING!
 
Här har ni några bilder från i morse!
 
Här är hela gänget. Bara Leika som fattas

Lupo
Anka, Challe, Disney och Lupo
 
Anka
 
Leika och Challe
 
Disney, Challe, Lupo och Smulan

sist och minst Leika
 
 
 Nu ska vi (leika, Lupo och jag) ut och titta till fåren. HEJ!
 
 

Film

Nu så finns filmen på när Lupo spårar uppe.
Här har ni länken.
 
https://www.youtube.com/watch?v=cEqWF0zMiEo&feature=youtu.be 

Billigt skit!

Jag är en netto människa. Det finns så mycket skit och roligt att gå runt och titta och se om man kan få något onödigt med sig hem!
 
Jag har köpt dessa ljusstackar som står i mitt vardagsrum på netto för 79kr st
 
och denna hundlampa som står i hallen på en byrå för 129kr
 
 
och idag efter skogpromenaden svängde jag förbi netto för att kolla om dom hade något roligt. Dom brukar ha bra extrapris på korv, köttbullar, kassler osv som jag köper till hundarna och idag hade dom kycklingklubbor 1kg för 19,90kr och kycklingvingar 1,1kg för 22kr :D :D. Så klart jag köpte så hundarna kan få lite gotti.
 
Jag önskar jag kunde barfa mina hundar och någon gång kanske jag kommer att göra det men jag får slänga till dom lite sånt här emellanåt =)
 
 
 Väldigt fina vingar och klubbor med mycket kött!
Leika som är lite svår med ben tyckte detta var en hit!
 
 
 
 
 

Måndag igen.

Då var det måndag igen och början på en ny vecka. Helgen har spenderats på jobbet så hundarna har haft en lugn helg. Jag har ändå hunnit med lååååångisar i vårsolen innan arbetet har kallat men det har inte blivit mer än så för hundarna.
 
Har känt mig riktigt dålig idag, jag ville helst ligga och sova bort dagen men det ville inte Lupo och med tanke på helgen så var det bara att lyfta på röva och packa ihop lite gotti å dra iväg. Blev ett ganska långt spår till Lupo med lite fler näringsuppehåll, vilket han gjorde rätt så bra men imorgon blir det skärpning på mig. Jag måste lägga lite bättre än vad jag gjorde idag, mer noggrant och bättre planerat så ska det nog kännas riktigt bra igen. =)
 
Fast jag knappt vet vad jag gör så har jag ganska stora krav, krav på mig själv att jag hela tiden måste hålla måttet och att vi inte får backa i träningen... Då blir jag ledsen och arg, men bara på mig själv. Jag har ganska stort bekräftelsebehov också tyvärr. Jag måste veta att det jag gör är bra, bra nog och att jag gör rätt. Blir jag osäker så struntar jag hellre i träningen ett tag till jag har fått hjälp. Nu har jag en sån superduper hjälp som jag aldrig skulle klara mig utan och det är väl därför bland annat jag vill visa att jag är seriös och ambitiös så hon inte tar sin tid på någon som skiter i vilket. Jag vet att detta bara är mina tankar och att hon ställer mer än gärna upp för hon tycker det är kul men jag vill ändå på något vis visa min uppskattning och därför försöker jag så gott jag kan <3
 
Jag vill passa på att tacka dig igen för min underbara fina choklad, han är så himla härlig!
 
 
 
 
 

Bilder och härliga vår sol!

Varit ute i det fina vädret och tog lite bilder! Känns att våren är här nu... =) =)
 
 
 
 
:D! 
 
 
 
 

RSS 2.0